Skip To Content
Prezentare generală

Acesta este un crossover de generație următoare. Iată un Opel Grandland îndrăzneț, cu un aspect specatculos, o unitate Vizor® de marcă în față, un interior cu un panou complet digital Pure Panel®, motoare moderne dinamice pe benzină și diesel eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil, precum și sisteme de securitate inovatoare și faruri LED matrix IntelliLux®.

SCUFUNDAȚI-VĂ ÎNTR-O CĂLĂTORIE GROZAVĂ. 

SPECIFICAȚII.

DESIGN SPECTACULOS.

Opel Grandland este pregătit pentru orice aventură. Un crossover care combină practicitate, linii dinamice și un caracter sportiv nu te va lăsa fără atenție! Faceți cunoștință cu un crossover care face fiecare călătorie cu adevărat neobișnuită.

INOVATOR ȘI ATRACTIV.

Noul Grandland este echipat cu panoul nostru complet digital Pure Panel®, care vă permite să eliminați supraîncărcarea de informații, punând nevoile voastre pe primul loc. Acest lucru, împreună cu un design interior complet nou și scaune față ergonomice realizate din alcantara de înaltă calitate, face ca Grandland să fie diferit de orice alt crossover din clasa sa.

ÎNCERCAȚI CEVA NOU.

Sistemele avansate de asistență activă ale crossover-ului Opel Grandland în timpul condusului, cum ar fi cruise control adaptiv și farurile Matrix IntelliLux LED® cu adaptare automată, vă vor oferi posibilitatea de a avea un control corect asupra drumului. Motoarele diesel și pe benzină puternice și în același timp economice oferă o călătorie extrem de ușoară, combinată cu o manevrabilitate precisă și o transmisie automată cu opt trepte de mare viteză, pentru o experiență de conducere interesantă. Indiferent de modul în care decideți să conduceți: dinamic, economic sau calm, Opel Grandland va fi gata să îndeplinească sarcina care i-a fost atribuită!

MODELE.

GS LINE

Specificații:

  • Jante din aliaj de 18 inci
  • Sistem multimedia cu navigație
  • Panou de instrumente digital de 12 inci
  • Acoperișul de culoare neagră
  • Scaune față cu certificat AGR