Skip To Content
Finance & Leasing

Ce înseamnă leasing?

Cumpărarea unei mașini în leasing este aproape aceeași cu creditarea, dar proprietatea este înregistrată la sfârșitul termenului de finanțare, nu la început. Aveți aceleași oportunități și restricții privind utilizarea unei mașini ca și în cazul de creditare. Vânzarea unei mașini, plecarea în străinătate, capacitatea de a transfera dreptul de a conduce către terți, posibilitatea de a instala echipamente suplimentare - toate acestea sunt posibile.
 
Nu cheltuiți bani imediat pentru înregistrare și asigurare. 
 
Aceste costuri sunt distribuite uniform pe toată durata contractului de leasing, fără dobândă.
 
 

Partenerii noștri

BT Leasing:
 
BT Leasing MD face parte din Grupul Financiar Banca Transilvania și este o companie exclusiv străină, cu o experiență de 13 ani în leasingul financiar. 
 
BT Leasing MD își propune să devină o companie de leasing pentru agenții economici / antreprenori locali, creând o gamă largă de produse și servicii destinate în mod special acestui segment de piață. 
 
MAIB Leasing:
 
O.C.N MAIB-LEASING S.A. este prima companie de leasing din țară, care și-a început activitatea în 2002. Este o filială a BC Moldova-Agroindbank - cea mai mare și mai stabilă bancă din Moldova. 
 
Scopul companiei a fost dezvoltarea serviciilor de leasing în Republica Moldova - servicii financiare competitive răspândite în toată Europa.