Skip To Content
Caracteristici

Este modelul Mokka

Plăcere de conducere pură

Design

Atrage privirile
Aspectul atletic, dinamic al noului Mokka este mai mult decât o simplă afirmație îndrăzneață cu design progresiv. Este o expresie a unei filosofii inginerești germane complet noi și a unei viziuni încrezătoare cu privire la viitorul Opel, care va atrage toate privirile. 
Treci la GS Line pentru a adăuga o dimensiune nouă, sportivă la stilul autovehiculului tău Mokka, datorită accentelor vizuale atractive, unice.
Încântare vizuală pură
Liniile captivante ale caroseriei Mokka reprezintă doar punctul de pornire pentru călătoria ta în lumea complet nouă a designului german. La interior vei descoperi cum armonia dintre proporții, lumină, spațiu și tehnologie creează o experiență de conducere cu adevărat remarcabilă. 
Detalii uimitoare
Modelul Mokka este atractiv din orice unghi. Toate liniile și toate caracteristicile, chiar și la lămpile spate LED® ultra-subțiri, au fost proiectate pentru a combina forma dinamică și funcțiile revoluționare. 
Aspect captivant
Modelul Mokka are un aspect și o prezență prin care iese imediat în evidență ca fiind un autovehicul extraordinar, diferit de oricare altul de pe șosea. Obține un avantaj față de concurență și treci la următorul nivel de sportivitate alegând dintr-o gamă de jante din aliaj îndrăznețe, distinctive vizual, de 16”, 17” sau 18”, precum și dintr-o paletă de culori impresionante. 
Opțiuni privind acoperișul și capota
Ieși în evidență cu stil! Descoperă elementele exclusiviste de design și numeroasele opțiuni de personalizare care îmbunătățesc fiecare aspect al imaginii modelului Mokka, inclusiv o selecție vizuală dinamică a opțiunilor de culori pentru acoperiș și capotă. 
Încadrat frumos
Identitatea vizuală originală și inconfundabilă a modelului Mokka este vizibilă de-a lungul caroseriei și integrează formele pure cu funcții îndrăznețe. Designul este atent gândit și proporționat perfect, de la vizorul Opel din partea frontală și până la arhitectura „acoperișului plutitor” care curge într-un singur gest elegant pentru a încadra geamurile laterale. 

Siguranță & inovații

Farurile cu matrice LED®
Farurile adaptive cu efect permanent anti-orbire IntelliLux LED® Matrix oferă vizibilitate excelentă în orice situație, permițându-ți să conduci în confortul și claritatea puse la dispoziție de faza lungă puternică, fără a-i oribi pe ceilalți șoferi. 
Tempomat automat
Cu ajutorul tempomatului automat1, 2 nu mai trebuie să faci compromisuri în ceea ce privește siguranța, pentru a te putea bucura de o conducere confortabilă și relaxantă. Acesta accelerează și frânează automat pentru a menține întotdeauna o distanță regulamentară față de autovehiculul aflat în fața ta. 
1 Opțional. Activat la viteze între 30 km/h și 180 km/h. 
2 Sistemele Opel de asistență pentru șofer au rolul de a asista șoferul în cadrul limitărilor imanente ale sistemului. Șoferul rămâne responsabil pentru sarcinile conducerii.
Frânarea automată de urgență
Ca parte a gamei complete de funcții de asistență pentru șofer, care include asistentul pentru menținerea benzii de circulație și avertizarea privind depășirea benzii de circulație, sistemul de frânare automată de urgență al modelului Mokka monitorizează drumul pentru a detecta autovehicule sau pietoni și te ajută să eviți sau să reduci semnificativ riscul unei coliziuni. 
Panou de instrumente digital
Caracterul sofisticat și în același timp simplitatea modelului Mokka sunt evidențiate clar de Opel Pure Panel. Având un caracter aerodinamic, panoul de instrumente personalizabil de 12“ îți oferă toate informațiile necesare fără un afișaj aglomerat sau interferențe. Elementele vizuale care distrag atenția sunt eliminate, păstrându-se doar comenzile digitale utile. 
Cameră video pentru marșarier panoramică la 180°
Camera video panoramică îți oferă o vedere de 180° a zonei din spate și detectează și evidențiază obiectele din apropiere, permițându-ți să observi traficul din lateralele autovehiculului - element util pentru deplasarea în marșarier în trafic. 
Asistentul la parcare
Parcarea perfectă este acum floare la ureche. Sistemul avansat de asistare la parcare¹ al modelului Mokka controlează volanul, pentru a te ghida către spații de parcare, în timp ce vei acționa doar frâna și accelerația. Sistemul te va ajuta să găsești un loc, informându-te dacă spațiul este suficient de mare și va ghida autovehiculul înapoi pe șosea. 

Confort premium

Lux avansat
Mokka face fiecare călătorie mai interesantă - iar cu ajutorul scaunelor cu design pentru susținere și funcției de masaj din scaunul șoferului, o va face și mai relaxantă. Călătorești confortabil, sosești cu stil. 
Funcții de încălzire
Într-o zi rece, puține lucru sunt mai confortabile decât un scaun cald. Setează scaunele față ale modelului Mokka la unul dintre cele trei niveluri de confort, în timp ce șoferul se bucură de un volan încălzit electric. 
Versatilitate
Cabina spațioasă a modelului Mokka și caracteristicile ingenioase te pregătesc pentru orice condiții de drum, indiferent dacă ai o încărcătură mare sau întreaga familie plus bagaje. 
Scaunele spate sunt pliabile în raport de 40:60 pentru a spori semnificativ spațiul destinat încărcăturii și pentru a oferi opțiuni flexibile de încărcare.

Conectivitate

Navigație
Sistemele de navigație Opel de ultimă oră, cu ecran tactil te ghidează pe cel mai bun traseu și includ actualizări din trafic în timp real. Alege între Multimedia Navi Pro cu un afișaj de 10"¹ și Servicii de navigație în timp real și Multimedia Navi cu un afișaj de 7"¹. 
1 Opțional.
Infotainment
Mokka este locul în care trebuie să te afli, dispunând de o compatibilitate totală Apple CarPlayTM1 și Android AutoTM2,3, streaming Bluetooth® direct⁴, porturi USB și un sistem audio cu șase difuzoare pentru o experiență muzicală bogată și profundă în timpul deplasării. 
¹ Apple CarPlay™ și Apple Siri™ sunt mărci ale Apple Inc., înregistrate în S.U.A. și alte țări. 
² Android Auto™ este marcă înregistrată a Google Inc. 
³ Compatibilitatea și anumite funcționalități pot diferi în funcție de tipul dispozitivului și versiunea sistemului de operare. Pentru verificarea compatibilității dispozitivului tău, accesează www.apple.com, www.android.com sau contactează dealerul local Opel. 
⁴ Bluetooth® este o marcă înregistrată a Bluetooth SIG Inc.
Încărcare wireless
Pentru a menține caracterul spațios și oaza de detoxifiere digitală pe care o reprezintă modelul tău Mokka, îți poți încărca dispozitivele compatibile cu ajutorul încărcătorului wireless integrat¹. Sistemul integrat de detectare a mișcărilor rapide previne defectarea bateriei dispozitivului tău cauzată de supraîncărcare, în timp ce conduci pe suprafețe accidentate. 
1 Opțional. 
 
Poate fi necesar un accesoriu pentru smartphone. Încărcare prin inducție doar cu smartphone-uri compatibile cu PMA sau Qi. Pentru verificarea compatibilității, contactează dealerul local Opel.

Dinamică de conducere

Motor
Mokka este expresia îndrăzneață a noului limbaj de design pur Opel. Însă face mult mai mult decât să vorbească despre acest limbaj. Mokka se bazează doar pe acțiune, nu pe cuvinte, și are sistemele de propulsie cu nivel ridicat de eficiență și manevrabilitatea excepțională pentru a trece la fapte. 
Motorul Opel turbo pe benzină, dinamic de 1,2 litri cu injecție directă furnizează până la 130 CP.
Transmisie și moduri de conducere
Explorează o gamă de transmisii și de tehnologii care îmbunătățesc performanțele pentru a completa perfect nevoile tale și stilul de conducere. Modelul Mokka este disponibil cu o transmisie manuală cu 6 trepte de viteză și o transmisie automată cu 8 trepte de viteză și tehnologie de vârf. 
Simte conexiunea cu șoseaua prin apăsarea padelelor sportive de schimbare a treptelor de viteză pentru a controla manual schimbarea treptelor de viteză oricând este necesar – sau pur și simplu oricând ai chef. Chiar și cu transmisia cu 8 trepte de viteză, modelul Mokka dorește să le ofere șoferilor mai multe opțiuni, nu mai puține. Prin simpla apăsare a butonului pentru modul de conducere, profilul de performanță al autovehiculului este modificat: Sport pentru dinamism suprem, Eco pentru economie maximă de carburant și Normal pentru conducerea zilnică echilibrată.
Tehnologia de performanță
Doar privind proporțiile frumoase ale modelului Mokka, îți poți da seama că producătorul a înțeles că nu este suficient doar ca autovehiculul să fie puternic. Trebuie să știi cu exactitate unde și când să folosești puterea. Acest lucru este absolut adevărat pentru performanțele modelului Mokka - implementând caracteristici inteligente și tehnologii avansate, oricine se poate bucura de putere, având control complet.