Skip To Content
Prezentare generală

Zafira Life

Monovolumul Zafira Life, în care practicitatea reală pentru o familie este combinată cu o listă semnificativă de echipamente necesare și un aspect superb, va fi o alegere ideală pentru cei care iubesc aventurile!

De ce să aștepți?

Înscrieți chiar acum la test-drive

Cameră de odihnă pe roți

Particularități

Flexibilitate, confort, dimensiune

UN NOU NIVEL DE VERSATILITATE.

Aranjamentul scaunelor.
Totul a fost gândit în monovolumul Zafira Life pentru versatilitate și comoditate. Pentru a lărgi spațiul pentru picioare, deplasați pur și simplu scaunele la al doilea și al treilea rând înainte sau înapoi. Pentru a mări spațiul pentru transportul bagajelor, trebuie doar să pliați spătarele sau să le îndepărtați complet. În plus, în configurația Business Innovation, al doilea rând de scaune poate fi rotit la 180°, astfel încât pasagerii să poată comunica între ei în timpul călătoriei.

FĂRĂ COMPROMISURI.

Capacitate de până la 8 locuri.
Zafira Life stabilește standarde de versatilitate pentru utilizarea zilnică.

DISPONIBILITATE.

Uși glisante electrice.

 

Ușile electrice duble1 deschid deschideri largi pentru pasagerii din spate.

 

Opțional.

 

ARUNCĂ O PRIVIRE SPRE CER.

Dimensiuni.
Fiecare mașină Zafira Life, disponibilă în două dimensiuni, are un echilibru perfect între dimensiunile relativ compacte și un interior spațios, extrem de versatil.

ARUNCĂ O PRIVIRE SPRE CER.

Acoperiș panoramic.

Zafira Life are un acoperiș panoramic1 uimitor care vă permite să vă umpleți salonul cu lumina soarelui, iar seara veți vedea luminile orașului de noapte sau cerul înstelat.

 

1Optional.

Modele