Skip To Content
Caracteristici

Este noul Crossland

Aspectul atât de atractiv este doar un bonus

Design

Exterior
Noul model Crossland face o declarație puternică în materie de design pur progresiv. Inginerie germană pentru stilul tău de viață aglomerat și pentru următoarea ta aventură. 
Interior
Designul atractiv este însoțit de o cabină spațioasă și practică. Bucură-te de un confort premium cu scaunele cu piele Alcantara1, manevrare intuitivă și poziția înaltă de ședere tipică modelelor SUV. 
 
1Opțional
 
Designul părţii din spate
Lămpile spate LED cu tentă închisă adaugă stil și vizibilitate ca parte a designului specific al aripii Opel. Accentele negre ultra-lucioase ale hayonului și noua emblemă micșorează vizual înălțimea autovehiculului, punând în evidență postura lată și robustă a noului model Crossland. 
Jante
Aspectul noului model Crossland este pregătit pentru fiecare aventură zilnică, iar totul devine mai interesant când îl personalizezi. O gamă largă de jante înseamnă că indiferent de stilul tău, de la discret și subtil la atractiv și provocator, modelul Crossland are aspectul potrivit pentru tine. 
Plafon panoramic și în două nuanțe
Acoperișul plutitor este disponibil în culoarea Negru Diamond sau Alb Jade pentru a spori profilul vizual captivant al modelului Crossland. Alege trapa panoramică1 pentru o experiență de conducere extrem de însorită. 
 
1Opțional, în funcție de culoarea caroseriei și nivelul de echipare.
 

Siguranță & inovații

Faruri afl cu LED-uri
Deține controlul complet pe șosea și condu mai sigur. Farurile AFL cu LED-uri ale modelului Crossland îmbunătățesc semnificativ vizibilitatea în toate condițiile existente și comută automat faza lungă pentru a nu orbi alt șofer, mărind raza de acțiune pentru a ilumina în timpul virării în curbe. Cu atât mai bine să vezi și să fii văzut în noul Crossland. 
Cameră video pentru marșarier panoramică la 180°
Camera video pentru marșarier panoramică a modelului Crossland nu se rezumă decât la faptul că nu mai trebuie să te întorci în scaun pentru manevra de parcare. Acestă cameră video inteligentă la 180° îți asigură o vedere la rezoluție înaltă, foarte largă și confortabilă pe planșa ta de bord, pentru a putea vedea unghiurile moarte, pentru a verifica obstacolele și a evita pericolele în timpul manevrelor de marșarier în trafic. 
Frânare automată de urgență
Tehnologia Opel îți oferă încrederea de a fi gata oriunde călătorești, oferind un mediu mult mai sigur pentru tine și pentru celelalte persoane. Frânarea automată de urgență1 detectează constant pietonii și alte autovehicule pe care este posibil ca tu să nu le fi văzut. Sistemul trimite o avertizare și frânează automat în caz că nu reacționezi pentru a reduce riscul și impactul coliziunii. 
1Opțional. 
 
Funcționează automat între 5 km/h și 85 km/h. Între 5 și 30 km/h, decelerarea pentru reducerea vitezei de impact este de 0,9 g. Într 30 și 85 km/h, sistemul reduce viteza cu maxim 22 km/h. După acest prag, șoferul trebuie să frâneze singur pentru a reduce și mai mult viteza. Gama de viteze de funcționare a AEBPD depinde de obstacolul detectat (mobil: între 5 și 85 km/h; fix: între 5 și 80 km/h; pietoni: între 5 și 60 km/h). Sistemele Opel de asistență pentru șofer au rolul de a asista șoferul în cadrul limitărilor imanente ale sistemului.
Head-Up Display
Head-up Display proiectează informațiile esențiale, precum viteza, alertele de pe planșa de bord și indicatoarele rutiere direct în câmpul tău vizual – astfel încât să te poți concentra la drum fără a fi distras de lucruri minore. 
IntelliGrip
Sistemul IntelliGrip asigură o aderență optimă – indiferent de suprafața drumului. Pietriș, noroi sau zăpadă? Alege unul dintre cele cinci moduri și de restul se ocupă Crossland:
 
  • Standard ESC (Controlul electronic al stabilității)
  • Zăpadă
  • Offroad
  • Nisip
  • ESC DEZACTIVAT
 
Asistent automat la parcare
Parcarea va deveni floare la ureche datorită sistemelor de asistență pentru șofer ale modelului Crossland, care te vor ghida chiar și în cel mai ușor de accesat loc. Asistentul automat la parcare scanează spațiul cu ajutorul senzorilor și ghidează automat autovehiculul în spațiul respectiv, în timp ce tu trebuie să fii atent doar la accelerație, frână și schimbarea treptelor de viteză. Când ai terminat, acesta te poate ajuta să îți reiei parcursul în trafic. 

Confort premium

Versatilitate
Modelul Crossland îți oferă tot spațiul de care ai nevoie. Cabina se potrivește perfect stilului tău de viață, oferind versatilitate excepțională și spațiu de depozitare ca un SUV – indiferent ce îți rezervă ziua. Cu un volum obișnuit al portbagajului de 410 litri, care poate fi extins până la 1.255 litri, modelul Crossland asigură una dintre cele mai mari și flexibile capacități de încărcare din clasa sa. 
Scaune spate glisante
Dacă ziua se dovedește a fi mai aglomerată decât în mod normal, poți transforma modelul Crossland în unul mai spațios. Scaunele spate pot fi deplasate și sunt pliabile în raport 40/60, cotierele pot fi rabatate pentru transportul obiectelor mai lungi și înălțimea până la partea inferioară a portbagajului poate fi dublată. 
Scaune ergonomice certificate agr
Scaunele active, ergonomice ale modelului Crossland poartă emblema calității AGR (Campania pentru un spate sănătos1). Cu 16 opțiuni de reglare, inclusiv tetiere mobile, suport lombar cu reglare electronică și suport pentru coapse extensibil, aceste scaune susțin o postură sănătoasă în timpul conducerii sau călătoriei. 
1Campania pentru un spate sănătos (AGR) este o asociație independentă din Germania sprijinită de doctori și terapeuți. Încă din 1995, AGR desfășoară cercetări ample cu privire la prevenirea leziunilor spatelui și tratarea pe scară largă a durerilor de spate. Eticheta AGR confirmă faptul că scaunele ergonomice ale noului Crossland, certificate AGR, îndeplinesc chiar și cele mai stricte standarde germane, asigurându-te că spatele tău și al pasagerilor se află pe mâini bune.
Funcții de încălzire
În zilele reci, scaunele față ale modelului Crossland pot fi încălzite pe trei niveluri, în timp ce șoferul se bucură de confortul unui volan încălzit electric și de un parbriz încălzit. 

Conectivitate

Infotainment
'Rămâi conectat, în control și binedispus indiferent de destinația ta. Sporește experiența de conducere pentru șofer și pasageri cu sistemul audio oferit de Radio 4.0 IntelliLink și conectarea dispozitivului prin Bluetooth®, Apple CarPlay™ sau Android Auto™, astfel încât să poți vorbi, trimite mesaje și să te joci în timp ce mâinile tale rămân pe volan și ochii se concentrează asupra drumului. 
Navigație
Indiferent dacă te afli pe o rută pe care ai mai parcurs-o de sute de ori, navigația Navi 5.0 IntelliLink a modelului Crossland te va ajuta să ajungi ușor și în siguranță la fiecare destinație cu ajutorul ghidării intuitive, pas cu pas. 
Încărcare wireless
Încărcătorul wireless integrat1 al modelului Crossland îți oferă libertate de mișcare, fără aglomerare. 
1Opțional. 
 
Poate fi necesar un accesoriu pentru smartphone. Încărcare prin inducție doar cu smartphone-uri compatibile cu PMA sau Qi. Pentru verificarea compatibilității, contactează dealerul local Opel.

Dinamica de conducere

Motoare
Așa cum noul aspect al modelului Crossland demontează convenția conform căreia SUV-urile nu pot fi elegante și frumoase, motoarele de înaltă eficiență Opel redefinesc modul dinamic al unui SUV. 
Transmisii
Modelul Crossland este atractiv, elegant și asigură o schimbare lină a treptelor de viteză chiar și în cadrul celor mai dinamice manevre datorită transmisiei sale manuale cu 5-6 trepte de viteză sau transmisiei sale automate Quickshift cu 6 trepte de viteză.