Skip To Content
Despre companie

Despre companie Opel

Opel este un producător auto mondial cu cele mai bogate tradiții.
 
Ca parte a rețelei de producție și dezvoltare a Grupului PSA, Opel are 10 fabrici în țările europene, precum și un centru de cercetare și dezvoltare și un loc de testare. În Europa, Opel are aproape 30.400 de angajați și aproximativ jumătate dintre aceștia (16.550 de persoane) sunt în Germania. Opel și marca subsidiară Vauxhall (Marea Britanie) sunt reprezentate în peste 60 de țări din întreaga lume. Mai mult de 1 milion de vehicule Opel / Vauxhall au fost vândute în 2018. În același an, compania a obținut un profit operațional record de aproape 860 milioane de euro, consolidând astfel semnificativ poziția Grupului PSA. Opel se află în prezent în mijlocul ciclului de implementare a planului strategic PACE! pentru a-l face sustenabil profitabil și pentru a asigura o poziție puternică în domeniul electromobilității. În plus, Opel continuă să-și extindă linia de produse: până în 2020, compania va lansa 8 modele complet noi sau restilizate, actualizând portofoliul de produse ca răspuns la cerințe de emisii din ce în ce mai stricte și creând un viitor durabil.
 
Credo-ul mărcii Opel - „Viitorul aparține tuturor”.
 
Acest lucru subliniază intenția de a democratiza tehnologia și de a o pune la dispoziția tuturor. Spiritul acestei abordări pătrunde întreaga istorie a companiei. Opel răspunde în mod proactiv la schimbările uriașe cu care se confruntă întreaga industrie auto. Conducătorii acestor mega-schimbări sunt vehicule electrice, vehicule hibride și autonome, precum și concepte alternative pentru mobilitatea individuală, cum ar fi car sharing sau ride sharing. Aproape orice alt producător de automobile nu are o strategie de electrificare la fel de elaborată ca Opel. Până în 2024, toate autoturismele europene ar trebui să aibă versiuni electrice - fie electrice, fie hibrizi conectabili - în plus față de versiunile cu motoare cu ardere internă extrem de eficiente. Opel / Vauxhall va dezvălui patru noi modele electrificate până în 2020: Plug-In Hybrid Grandland X, următoarea generație de mașină electrică Corsa și versiunile electrificate ale SUV-ului compact Mokka X și van Vivaro.
 
 

Filosofia Opel  

Lumea noastră se schimbă. Oriunde ne uităm, întâlnim noi tehnologii și invenții de top, care au puterea de a ne schimba viețile pentru totdeauna. Opel dorește ca toată lumea să profite de aceste schimbări. Prin urmare, ne asigurăm permanent că inovațiile sunt accesibile pentru cât mai mulți oameni - nu doar câțiva. Acest scop este adânc înrădăcinat în ADN-ul mărcii noastre. Am implementat întotdeauna cele mai noi tehnologii în produsele și serviciile noastre pentru publicul larg. Pentru că numai atunci când o inovație este disponibilă tuturor, ea are puterea de a ne îmbunătăți lumea.