Skip To Content
Skip To Content
Caracteristici

Aspect remarcabil și caracteristici impresionante

Design

Exterior
Aventura te cheamă și Grandland X răspunde provocării. Acest SUV captivant atrage atenția prin liniile sale ascuțite, silueta puternică și atitudinea atletică. Perfect din orice unghi, atât la interior, cât și la exterior! Vrei ca autovehiculul tău Grandland X să devină și mai captivant? Atunci adaugă acoperișul elegant în 2 nuanțe¹. 
 
¹Opțional pentru Innovation și Ultimate.
 
Interior
În condiții dificile de drum, rămâi relaxat cu materiale premium moi, forme proeminente și un interior personalizabil. Transformă modelul Grandland X în imaginea ta supremă. 
 • Materiale de lux 
 • Scaune ergonomice (AGR) pentru un spate sănătos¹ 
 • Volum mare al portbagajului (514-1652 l) 
 • Numeroase opțiuni de materiale interioare 
 
¹Opțional pentru Enjoy și Innovation. 
 
Scaunele față AGR ale autovehiculelor Opel sunt certificate de AGR (Campania pentru un spate sănătos), un centru de excelență în materie de ergonomie. Certificatul de calitate este oferit de o comisie independentă de testare alcătuită din experți din diferite specializări medicale.
Interioare & materiale textile
Alegere inteligentă sau declarație îndrăzneață – alege un interior și adaugă ceea ce îți place. 
 
 • Acoperiș elegant în 2 nuanțe sau trapă panoramică
 • Scaune cu tapițerie din piele
 • și volan îmbrăcat în piele Iluminare ambientală
 
Jante
Alege dintr-o gamă largă de jante din aliaj atractive de 17"-18". Vrei ca Grandland X să strălucească și mai mult? Alege jantele atletice din aliaj bicolore de 19”, cu design Diamond. 
Opțiuni de acoperiș
Impresionează-ți prietenii cu acoperișul elegant în 2 nuanțe¹. Adaugă un plus de farmec cu uimitoarea trapă panoramică². Zilele însorite nu vor mai fi la fel, ci chiar mai bune! 

¹Opțional pentru Innovation.
²Opțională pentru Enjoy și Innovation.


 
Iluminare ambientală

Muzică pentru privirile tale. Iluminează consola centrală și ușile față ale autovehiculului tău Grandland X.


 

Inovation

Faruri afl cu LED-uri
Farurile inteligente AFL (Iluminare frontală avansată) cu LED-uri¹ sporește cu 30% vizibilitatea față de cele cu halogen. Astfel, pe timp de noapte, siguranța sporește semnificativ. 
Asistentul pentru faza lungă, ce utilizează o cameră video dezactivează automat faza lungă la detectarea unor autovehicule din sens opus. Acesta asigură cea mai bună vizibilitate pe distanță lungă, fără a-i orbi pe ceilalți șoferi. 
Indiferent de condiții, sistemul va regla automat farurile pentru a asigura o vizibilitate maximă: 
 
 • Lumină pentru drum extraurban 
 • Lumină pentru autostradă 
 • Lumină de oraș 
 • Iluminare în viraje 
 • Lumină pentru condiții meteo nefavorabile 
 • Iluminare dinamică în curbe 
 
¹Opționale pentru Enjoy și Innovation.
Tempomat automat
Generația autonomă¹ de sisteme de asistență pentru șofer este acum aici. Acestea scanează drumul și protejează Grandland X cu o zonă de siguranță, cu relaxare maximă și risc minim. 
Tempomatul automat¹ menține viteza între 30 și 180 km/h. Dacă este necesar, acesta decelerează sau oprește autovehiculul. 
 
¹Opțional. 
 
Sistemele Opel de asistență pentru șofer au rolul de a asista șoferul în cadrul limitărilor imanente ale sistemului. Șoferul rămâne responsabil pentru sarcinile conducerii.
Frânare de urgență
Sistemul¹ avertizează sonor șoferul referitor la situațiile periculoase din față. Dacă un alt autovehicul sau pieton se apropie prea mult, decelerează sau oprește autovehiculul. 
¹Frânarea automată de urgență cu detectarea pietonilor intervine în mod automat la viteze între 5 km/h și 140 km/h. Între 5 și 30 km/h, decelerarea pentru reducerea vitezei de impact este de 0,9 g. Între 30 și 140 km/h, sistemul reduce viteza cu maxim 50 km/h. După acest prag, șoferul trebuie să frâneze singur pentru a reduce și mai mult viteza. Gama de viteze de funcționare a frânării automate de urgență cu detectarea pietonilor depinde de obstacolul detectat (mobil: între 5 și 140 km/h; fix: între 5 și 80 km/h; pietoni: între 5 și 60 km/h). Sistemele Opel de asistență pentru șofer au rolul de a asista șoferul în cadrul limitărilor imanente ale sistemului. Șoferul rămâne responsabil pentru sarcinile conducerii.
Siguranță
Grandland X are grijă de tine în orice situație: echipat cu tehnologie de ultimă generație, acesta face conducerea mai ușoară, sporind nivelul de siguranță. 
 • Asistentul activ pentru menținerea benzii de circulație¹: previne coliziunile împiedicând părăsirea accidentală a benzii, ajutând autovehiculul să revină pe traiectoria sa prin mișcări ușoare ale volanului.  
 • Alertă privind unghiul mort din lateral²: senzorii cu ultrasunete monitorizează zona din jurul autovehiculului. Un semnal vizual avertizează șoferul referitor la obiectele în mișcare aflate în unghiul mort.
 
¹Opțional pentru Enjoy și Innovation.
²Standard pentru Enjoy și Innovation.
Cameră video de 360°
Încredere totală, chiar și în spații închise. Camerele video 360° avansate detectează obstacolele. Imaginea este transmisă pe ecran, simplificând manevrele de parcare și mers înapoi. 
Sistem avansat de asistare la parcare
Gata cu grijile în locurile strâmte. Activează sistemul¹ apăsând un buton. Grandland X preia controlul volanului, iar ție îți rămâne doar să acționezi accelerația și frâna. 
 
¹Opțional pentru Enjoy și Innovation. 
 
Sistemele Opel de asistență pentru șofer au rolul de a asista șoferul în cadrul limitărilor imanente ale sistemului. Șoferul rămâne responsabil pentru sarcinile conducerii.
 

Confort premium

Scaune active ergonomice
Scaunele frontale active ergonomice certificate de asociația germană AGR (Campania pentru un spate sănătos)¹ oferă o susținere optimă în timpul călătoriilor lungi. 
 • Poziție de ședere relaxantă 
 • Reglare în 16 direcții² 
 • Scaune de lux cu tapițerie din piele² 
 • Scaune încălzite și ventilate² 
 
¹Standard pentru Innovation. Opțional pentru Enjoy. Certificatul de calitate este oferit de o comisie independentă de testare alcătuită din experți din diferite specializări medicale
²Opționale pentru nivelurile de echipare selectate.
Funcții de încălzire
Gheața se va topi datorită acestor funcții încălzite. 
 
 • Scaune față și spate încălzite¹. Toți ocupanții se răsfață în scaunele încălzite 
 • Volan încălzit¹. Zonele de prindere a volanului se vor încălzi la apăsarea unui buton
 
Hayon cu acționare fără mâini
Hayonul acționat electric¹ se deschide rapid și ușor printr-o mișcare cu piciorul sub bara de protecție spate sau prin apăsarea unui buton. 
 
¹Opțional pentru Innovation. 
 
Spațiu de încărcare
Scaune FlexFold™ cu fracționare 60/40 și posibilitate de depozitare schiuri¹ pentru mai multă flexibilitate. În plus, apăsând un buton, volumul portbagajului crește de la 514 l la 1652 l. 
 
¹Opțional cu Pachetul de versatilitate pentru Enjoy. Standard pentru Innovation.
 

Conectivitate

Navigație
Depășește limitele – fără să te pierzi. Europa este la îndemâna ta cu harta 3D integrată în sistemul de navigație Navi 5.0 IntelliLink¹. 
Încărcare wireless
Gata cu firele datorită sistemului de încărcare wireless inductivă¹ al autovehiculului Opel Grandland X. 
 • O stație de andocare cu funcție de încărcare wireless asigură încărcarea telefoanelor cu acumulatorul descărcat. 
 • Disponibilă pentru anumite smartphone-uri. 
 
Observație: pentru încărcarea unor smartphone-uri poate fi necesar un cip sau o husă. 
 
¹Opțional pentru Enjoy și Innovation. 
 
Doar pentru dispozitivele compatibile cu PMA sau Qi. Pentru verificarea compatibilității dispozitivului tău, contactează dealerul local Opel.
Sunet
Fiecare călătorie are o coloană sonoră pe care o poți reda pe sistemul audio premium Denon®¹ cu 8 difuzoare HiFi și un subwoofer puternic, cu geamurile coborâte sau ridicate. 
 
¹Opțional pentru Innovation cu sistem infotainment Navi 5.0.
 
Infotainment
Conectează-ți smartphone-ul via Apple CarPlayTM1,3 sau Android AutoTM2,3 la sistemul de infotainment Navi 5.0 IntelliLink. 
Accesează-ți telefonul, muzica, hărțile și mesajele prin intermediul ecranului tactil color de 8 inch: 
 
 • Redare muzică 
 • Funcție de primire și citire email-uri 
 • Accesare fotografii via USB 
 • Streaming audio și apelare cu sistem mâini-libere via Bluetooth®⁴ 
 
Accesează cu ușurință diverse funcții prin comandă vocală, cum ar fi Apple Siri™1,3
 
¹Apple CarPlay™ și Apple Siri™ sunt mărci ale Apple Inc., înregistrate în S.U.A. și alte țări. 
²Android Auto™ este marcă înregistrată a Google Inc. 
³Compatibilitatea și anumite funcționalități pot diferi în funcție de tipul dispozitivului și versiunea sistemului de operare. Pentru verificarea compatibilității dispozitivului tău, accesează www.apple.com, www.android.com sau contactează dealerul local Opel. 
⁴Bluetooth® este o marcă înregistrată a Bluetooth SIG inc.

Dinamică de conducere

Motoare
Un motor pe gustul tău – acum în dotarea modelului Grandland X. Propulsează-te către o nouă aventură, într-o călătorie dinamică, lină și eficientă. 
 
Alege între: 
 
 • 1.5 Diesel, (130 cp) 
 • 1.5 Diesel, (150 cp) 
 
Toate autovehiculele au fost construite cu materiale ușoare, pentru a asigura o propulsie optimă.
 
Transmisii
Dacă alegi transmisia automată¹ extrem de eficientă, vei beneficia de: 
 
 • Tehnologia Quickshift¹ permite una dintre cele mai rapide schimbări ale treptelor de viteză de pe piață. 
 • Frecare internă optimizată¹ pentru o eficiență sporită. 
 • Schimbătorul de viteze îmbunătățit¹ asigură o rulare lină și reduce vibrațiile la ralanti. 

Toate motoarele sunt disponibile și cu o transmisie manuală precisă cu 6 trepte de viteză. Vei găsi cu siguranță autovehiculul care se potrivește stilului tău de conducere. 

 

¹Opțional

 
IntelliGrip
Sistemul IntelliGrip asigură o aderență optimă – indiferent de suprafața drumului. Pietriș, noroi sau zăpadă? Alege unul dintre cele cinci moduri și de restul se ocupă Grandland X: 
 
 • Standard ESC (Controlul electronic al stabilității) 
 • Zăpadă 
 • Offroad 
 • Nisip 
 • ESC DEZACTIVAT