Skip To Content
Service Request

Programare online în service

COMPLETAȚI DETALIILE Dvs.
SELECTAȚI DEALER-UL DVS.
SPECIFICAȚI VEHICULUL
SPECIFICAȚI-VĂ SERVICIUL
800 din 800 de caractere premise

1 taxă suplimentară posibilă

EXPEDIAȚI INFORMAȚIILE DVS.

Datele dvs. personale vor fi prelucrate de către operator, așa cum este descris în Declarația de confidențialitate. Pentru mai multe informații cu privire la drepturile dvs. legate de confidențialitate și cu privire la informațiile noastre de contact, consultați aici.

și selectând cel puțin unul dintre aceste canale, sunt de acord cu prelucrarea datelor aferente, așa cum este descris în Declarația de consimțământ. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment (pentru mai multe detalii vă rugăm să consultați aici). Retragerea consimțământului nu afectează legalitatea prelucrării bazate pe consimțământ înainte de retragerea acestuia.

Corectați câmpurile evidențiate și încercați din nou.

{form-fp-first-name} {form-fp-last-name}, am primit solicitarea Dvs. de servicii online și vă vom contacta în curând. Ați vizitat myOpel? Alătură-te la myOpel pentru o nouă experiență Opel Service. Veți beneficia de informații captivante despre Opel, oferte individuale împreună cu sfaturi utile de conducere. Pur și simplu faceți clic pe acest link pentru a vă înregistra pe noul nostru portal online și selectați o parolă.

Cunoști myOpelService? Alăturați-vă comunității Opel pentru a fi informat cu privire la noutățile noastre despre marcă și pentru a beneficia de oferte individuale. Pur și simplu faceți clic pe link pentru a vă înregistra și a vă crea acreditările.