Skip To Content
Caracteristici

Design elegant și funcții versatile.

Versatilitate

Capacitate de până la 8 locuri
Zafira Life stabilește standarde de versatilitate pentru utilizarea zilnică. 
Versatilitate
Zafira Life are un acoperiș panoramic uimitor care vă permite să vă umpleți salonul cu lumina soarelui, iar seara veți vedea luminile orașului de noapte sau cerul înstelat. 
Pentru a mări spațiul pentru transportul bagajelor, trebuie doar să pliați spătarele sau să le îndepărtați complet. În plus, în configurația Business Innovation, al doilea rând de scaune poate fi rotit la 180°, astfel încât pasagerii să poată comunica între ei în timpul călătoriei.

Disponibilitate

Electric sliding doors

Ușile electrice duble1 deschid deschideri largi pentru pasagerii din spate.
 

1Optional.

 
În plus, senzorii speciali vă vor permite să deschideți această ușă fără a vă folosi mâinile - o soluție foarte convenabilă atunci când mâinile sunt ocupate.
Pornirea motorului fără cheie

Un sistem convenabil de acces fără cheie și pornire a motorului1 vă permite să intrați în mașină și să începeți să conduceți fără a căuta cheile dacă sunt în buzunar, geantă sau undeva în apropiere.

 

1Optional.

 
Deschiderea geamului din spate
Deschideți geamul hayonului Zafira Life indeferent de ușa din spate însăși pentru a facilita încărcarea obiectelor mici în portbagaj sau în situațiile în care spațiul este limitat. 
Dimensiuni
Fiecare mașină Zafira Life, disponibilă în două dimensiuni, are un echilibru perfect între dimensiunile relativ compacte și un interior spațios, extrem de versatil. 

Tehnologie și securitate

Airbag-uri

Echipat cu airbag-uri frontale pentru șofer și pasager pe scaunul din față, precum și airbag-uri laterale sau airbaguri cortină1 de siguranță pentru pasageri în toate cele trei rânduri, Zafira Life are grijă de siguranța ta la fel de serios ca și tine.
 

1Airbagurile cortină pentru al 2-lea și al 3-lea rând de scaune sunt disponibile opțional.

 
Faruri cu xenon
Farurile cu faza lungă cu xenon combinate cu luminile de zi cu LED adaugă un design superb aspectului vehiculului și oferă o vizibilitate suplimentară pe șosea, indiferent de condițiile de iluminare. 
Isofix
Scaunele din al doilea și al treilea rând ale mașinii Zafira Life sunt echipate cu elemente de fixare ISOFIX, care vă permit să fixați cu ușurință și în siguranță până la 6 scaune pentru copii. 
Camera de vedere din spate
Pentru a facilita manevrele în sens invers, monovolumul Zafira Life are o cameră retrovizoare cu vedere de  180°, precum și senzori de parcare în față și în spate. 
Head-Up Display
O inovație în acest segment: cele mai importante informații, cum ar fi datele de control al vitezei și al vitezei de croazieră, sunt proiectate în raza vizuală a șoferului pe display-ul head-up Zafira Life! 

Confort

Acoperiș panoramic

Zafira Life are un acoperiș panoramic1 uimitor care vă permite să vă umpleți salonul cu lumina soarelui, iar seara veți vedea luminile orașului de noapte sau cerul înstelat.

Dacă soarele este prea luminos, glisați cortina înainte, astfel încât ție și pasagerilor să vă fie întotdeauna confortabil.

 

1Optional.

 
Confort premium

Experimentați un nou nivel de confort cu funcția de masaj de pe scaunele din față Zafira Life. Mai multe programe de lucru prestabilite vă vor ajuta să vă relaxați după o zi grea sau un drum lung.
 

În cabină, te vei simți confortabil chiar și pe ger sever, iar scaunele din față încălzite vor crea căldură încă din primele minute de condus.

 
Controlul climei
Nu vor mai fi certuri dacă este frig sau cald în cabină. Controlul climatizării cu două zone va ajuta pasagerii scaunelor din față să regleze individual temperatura confortabilă pentru fiecare. 

Conexiuni

Sistem de Infotainment
Obțineți cea mai scurtă rută către destinație în sistemul Multimedia Navi (Multimedia Navigator) pe ecranul tactil Zafira Life de 7 inci.

Redați piese muzicale și utilizați aplicații pe telefonul smartphone utilizând sistemele Android Auto™ 1,2 și Apple CarPlay™ 1,2

 

1Optional.

2Compatibilitatea și unele funcționalități pot varia în funcție de tipul dispozitivului și de versiunea sistemului de operare. Apple CarPlay™ este o marcă comercială a Apple Inc., înregistrată în SUA și în alte țări. Android Auto™ este o marcă comercială a Google Inc.

 

 

Motor și cutie de viteze

Gestionabilitate
Dimensiunile pot fi înșelătoare! Zafira Life se distinge prin capacitatea sa și, în același timp, prin caracterul său dinamic. Cu toate acestea, acest lucru este inerent tuturor mașinilor Opel. 
Motoare și cutie de viteze
Evaluați precizia și buna funcționare a transmisiei automate AT6 în combinație cu un motor diesel de 2,0 l cu o capacitate de 150 CP. Consumul de combustibil al versiunilor cu transmisie automată este de la 6,2 litri. Toate motoarele corespund standardului Euro-5. 
Sistem de conducere inteligent

Sistemul inteligent de conducere IntelliGrip1 Zafira Life oferă o aderență sigură pe suprafețe dificile (noroi, nisip sau zăpadă), sporind siguranța la conducere.

 

1Optional.