Skip To Content
Caracteristici

NOUL OPEL GRANDLAND.

DESIGN. 

Ambițios și îndrăzneț
Datorită principiilor de design inovatoare, Opel Grandland a evoluat într-un crossover ca nimeni altul. Estetica sportivă este combinată cu linii germane verificate pentru a impresiona pe drum și a depăși așteptările. 
Accent pe lucru principal
În salonul noului Opel Grandland, veți găsi un ecran uimitor Pure Panel®. Această evoluție digitală a organizării scaunului șoferului face posibilă prevenirea supraîncărcării informațiilor. Datele despre călătorie sunt prezentate într-o formă frumoasă și ușor de citit. 
Schimbări radicale
Grandland a fost proiectat de la zero. Toate componentele și ansamblurile crossover-ului de nouă generație au fost proiectate până în cele mai mici detalii, ceea ce este evident din designul exterior spectaculos, culorile suplimentare ale caroseriei și un sortiment de jante atractive din aliaj oferite în diametre de la 17 pînă la 18 inci. 
Atrage atenția
Demonstrați-vă stilul unic alegând o combinație contrastantă de culori ale acoperișului și caroseriei noului Grandland, care garantat că îi vor face pe toți cei din jur să vă acorde atenție de fiecare dată când veți aparea în fața lor. 
Mai mult decât un nume
Emblemele actualizate de pe caroseria lui Grandland mărturisesc clar liniile pure și îndrăznețe ale designului exterior, caracteristice crossover-ului emblematic Opel. Aceasta nu este doar o inscripție pe caroserie, ci un indiciu de tehnologie și putere incredibilă sub capotă. Acesta este un semn al unei noi generații de crossover. 
Privește spre viitor
Indiferent de modul în care priviți Opel Grandland, acesta va ieși în evidență în fluxul de mașini prin design îndrăzneț, accente funcționale progresive și soluții tehnice inovatoare care vă permit să o faceți cu încredere. De la panoul marca Opel Vizor® din partea din față a mașinii până la stopurile LED, crossover-ul Grandland va avea întotdeauna ceva nou. 

INOVAȚII.

Faruri cu matrice LED IntelliLux LED®
Vă prezentăm farurile inovatoare IntelliLux®. Aceasta este o nouă etapă în evoluția producției de faruri. Este cel mai bun sistem din clasă, care îmbunătățește vizibilitatea pe timp de noapte prin utilizarea constantă a fazei lungi care nu orbește șoferii vehiculelor care se apropie. Fiecare unitate de far este formată din 84 de segmente care se adaptează la condițiile de trafic prin dezactivarea automată a elementelor individuale. 
Frânare automată de urgență

Sistemul1 avertizează șoferul cu un semnal sonor despre situațiile periculoase din față. Dacă un alt vehicul sau un trecător se apropie prea aproape, aceasta încetinește sau oprește complet mașina.

 

1Frânarea automată de urgență cu detectarea radar a trecătorilor funcționează automat la viteze de la 5 la 140 km/h. La viteze de la 5 la 30 km/h, intensitatea frânării pentru a reduce viteza de impact este de 0,9 g. La viteze de la 30 la 140 km/h, sistemul reduce viteza cu cel mult 50 km/h. De îndată ce acest prag este atins, șoferul trebuie să frâneze singur pentru a reduce și mai mult viteza. Gama de viteze de funcționare a sistemului automat de frânare de urgență cu detectarea trecătorilor depinde de obstacolul detectat (obstacol în mișcare: de la 5 la 140 km/h; obstacol staționar: de la 5 la 80 km/h; trecător: de la 5 la 60 km/h). Sistemele auxiliare pentru șofer, proiectate pentru mașinile Opel, sunt concepute pentru a ajuta șoferul în parametrii inerenți sistemului. Responsabilitatea conducerii rămâne a șoferului.

 
Camere surround 180°

Datorită vizibilității suplimentare, puteți manevra cu încredere chiar și în spații înguste. Camera avansată de 180° a Opel Grandland va detecta obiectele din calea dumneavoastră, afișându-le convenabil și clar pe ecran, facilitând intrarea, ieșirea din parcare și ieșirea înapoi.
 

1 Disponibilitatea variază în funcție de configurație.

 
Asistență pentru menținerea benzii și avertizare de părăsire a benzii
Bucurați-vă de un nivel mai înalt de siguranță și confort în timpul conducerii. Asistența pentru menținerea benzii de circulație răspunde activ la direcția periculoasă rotind ușor volanul pentru a aduce vehiculul înapoi pe banda sa. Avertismentul de părăsire a benzii vă va avertiza dacă părăsiți neintentionat banda aleasă. 
Complex de sisteme de conducere pe autostradă
Complexul de sisteme de conducere pe autostradă este o combinație inovatoare de sisteme Grandland, inclusiv controlul adaptiv al vitezei de croazieră cu funcție de oprire completă și un sistem de menținere a benzii. Acestea funcționează în modul semi-automat, ceea ce vă va ajuta să conduceți pe o anumită bandă pe autostradă sau la o anumită distanță în spatele vehiculului din față. Pentru a activa toate aceste sisteme, trebuie doar să apăsați un buton. În orice moment, puteți prelua din nou controlul prin simpla rotire ușoară a volanului. 

CONFORT.

Scaune ergonomice

Scaunele față ergonomice ale crossover-ului Opel Grandland, certificate de Institutul German pentru sănătatea spatelui (AGR)1, vă vor oferi confort în timpul călătoriilor lungi.
 

 • Poziție relaxată așezată
 • Ajustare în 14 direcții2
 • Tapițerie din piele de lux2
 • Încălzire și ventilație2

 

1 Disponibilitatea depinde de configurație. Certificatul este un sigiliu de calitate acordat de un comitet independent de testare compus din experți din diverse discipline medicale.

2 Opțional în unele configurații.

 
Confort în orice condiții

Depășiți frigul cu echipamente proiectate pentru confortul tau:

 

 • Scaune față și spate încălzite.
 • Volan încălzit1. Apăsați butonul și volanul vă va încălzi mâinile.
 • Parbriz încălzit Thermotec1. Urmăriți cât de repede se topește zăpada.
 • Oglinzi laterale încălzite. Nu va mai trebui să răzuiești gheața. Aveți ocazia să vedeți totul clar într-o clipă.


1 Disponibilitatea depinde de configurație.

 
Acționarea electrică a ușii din spate

Sistemul de deschidere electrică a hayonului1 este activat prin mișcarea piciorului sub bara de protecție spate sau prin apăsarea unui buton.

 

1 Disponibilitatea depinde de configurație.

 

CONECTIVITATE.

Multimedia 1

Crossover-ul Opel Grandland este echipat cu cel mai recent ecran digital Pure Panel®.  La alegerea voastră este un sistem de infotainment sau de navigație cu ecran tactil de 7 inchi sau 10 inchi cu suport pentru Apple CarPlay1,3 și Android Auto1,3.

 • Radio AM/FM și radio digital compatibil DAB
 • Streaming audio și apeluri hands-free prin Bluetooth®4
 • Redarea înregistrărilor audio prin USB
 • Control vocal de la un smartphone conectat


Apple CarPlay™ și Apple Siri™ sunt mărci comerciale înregistrate ale Apple Inc., înregistrate în SUA și în alte țări.
Android Auto™ este o marcă comercială înregistrată a companiei Google Inc.
Compatibilitatea și unele caracteristici pot varia în funcție de tipul dispozitivului și versiunea sistemului de operare. Pentru a verifica compatibilitatea dispozitivului, vă rugăm să vizitați site-ul www.apple.com sau, respectiv, www.android.com sau contactați cel mai apropiat dealer autorizat Opel.
Bluetooth® este o marcă comercială înregistrată a companiei Bluetooth SIG inc.

 
Sistem de navigare

Vizitează locuri în care nu ai fost încă! Acum, întregul continent european este la îndemână pe o hartă 3D integrată datorită sistemului de navigație Multimedia Navi Pro cu un ecran tactil de 10 inchi.

 • Navigare dinamică cu reprezentare 3D a obiectelor
 • Baza de date integrată a drumurilor din țările europene
 • Harta prezintă locuri interesante de vizitat și puncte utile pentru șofer pe drumuri
 

MOTOR ȘI TRANSMISIE.

Motoare
Experimentați puterea și bucurați-vă de control din prima secundă datorită funcționării fiabile a mașinii Opel Grandland. La alegerea voastră sunt motoare avansate din punct de vedere tehnic: un motor dinamic pe benzină de 1,6 litri cu o capacitate de 165 CP și un motor diesel turbo economic de 1,5 litri cu o capacitate de 130 CP. 
Eficiență
Cu noul Opel Grandland, vă este disponibilă o transmisie automată cu 8 trepte. De asemenea, este propus un sistem îmbunătățit de pornire și oprire a motorului, care economisește combustibil. Motorul diesel are o unitate de control al emisiilor de nouă generație.